Huren in De Volgerlanden

Als je flexibel en zorgeloos wilt wonen, is huren een goede optie. Geen financiële verrassingen en geen zorgen over onderhoud en reparaties. Is huren iets voor jou? Dan hebben wij goed nieuws! In De Volgerlanden komen 28 schitterende huurwoningen. Kijk mee of jouw droomhuis ertussen zit…

De voordelen van huren

Variatie is het sleutelwoord in deze mooie wijk. Leuk, want daardoor kan iedereen slagen voor een mooie, grote koop en nu dus ook huur nieuwbouwwoning in deze kindvriendelijke buurt. Graag zetten we de voordelen van huren voor je op een rij.

  • Een kwaliteitswoning voor een vast bedrag per maand
  • Compleet uitgerust met moderne keuken en badkamer
  • Geen geld reserveren voor onderhoud
  • Geen hoge investeringen voor je woning
  • Geen omkijken naar groot onderhoud
  • Snelle en professionele uitvoering van reparaties
  • Geen verbintenis voor lange tijd
  • Bekijk alle informatie rondom huren in De Volgerlanden onder aan deze pagina

De huurwoningen

Het huuraanbod zijn 28 lichte, 3-laagse eengezinswoningen met een grote achtertuin en berging. De woningen liggen in 3 blokjes van 10 en 9 woningen aan de Mispelgaarde en de Bongerd in de jonge buurt Waterhof. 

De woningen zijn met minimaal 122 m2 woonoppervlakte, verdeeld over 4 kamers en een zolder, ruim. Alle woningen hebben een luxe keuken, badkamer een ruime tuin op het zuidwesten of noordoosten. 

Direct aanmelden

Wil je je direct als belangstellende aanmelden? Ga via onderstaande link naar de huurwoningen. En meld je via de button ‘Houd me op de hoogte’ aan als geïnteresseerde. De verhuurmakelaar neemt dan contact met je op.

Bekijk de huurwoningen in Waterhof >>

Huren in Waterhof

Vragen over huren in De Volgerlanden

Wat zijn de inkomenseisen en hoe worden de huurwoningen opgeleverd? Wij ontvangen regelmatig vragen over de huurhuizen in De Volgerlanden. Deze zijn nu met de antwoorden overzichtelijk gebundeld. Heb je een andere vraag? Stel ze gerust, onze contactgegevens staan onder de FAQ.

Contact?

De woningen worden verhuurd via Verwey Vastgoed.

Verwey Vastgoed

Bereik ons op 010 2660000