Wat is jouw droomwoning?

Uitverkocht

Nieuwbouw Het Oude Ambacht

Stenige smalle straatjes met namen van oude ambachten, diverse woningtypes en een dorpse omgeving: dat is hoe we Het Oude Ambacht het beste kunnen omschrijven. Dit charmante buurtje, gelegen in de De Straatjes in De Volgerlanden, staat garant voor knus en ontspannen wonen. Hier zijn auto’s te gast en voelen bewoners zich vanaf de eerste seconde thuis!

image alt

Ruimte voor ontmoetingen

Zoals het een echt dorp betaamt, staat ‘ontmoeten’ in Het Oude Ambacht centraal. De knusse voortuinen, bankjes bij de voorgevel en de speelpleintjes in de openbare ruimte dragen daar allemaal aan bij. Hier nodig je de buurtjes uit voor een borrel of spreek je elkaar aan om een gezellig praatje te maken op straat.

image alt

Oost west, thuis best

In Het Oude Ambacht vind je een breed scala aan woningen, waarbij eigentijdse gevelaanzichten en architectuur het straatbeeld vormen. Van rijwoningen tot 2 onder 1 kappers en vrijstaande huizen, in dit buurtje staat voor iedereen een woning die past. Alle woningen zijn verkocht. Er komt geen nieuw aanbod meer in Het Oude Ambacht. 

image alt

De Straatjes

Volgerlanden-Oost is opgedeeld in een 4 verschillende ‘dorpjes’. De Laantjes, De Straatjes, De Hofjes en De Erfjes ontlenen hun karakter aan de straat of het gebied waar ze aan liggen. De Straatjes herken je aan de smalle straatjes en pleintjes met speelplekjes. Het Oude Ambacht is een fase in De Straatjes. Met eigentijdse details heeft de architect variatie aangebracht in de architectuur van de huizen in deze fase.

Wat, waar en wanneer? Lees meer over de planning
Ook wonen in Het Oude Ambacht? Bekijk het aanbod