Logo Logo

De Volgerlanden is uitstekend voorzien

De Volgerlanden is zo goed voorzien dat het bijna eenvoudiger is om te vertellen wat er niet aanwezig is. In de nieuwbouwwijk vind je alles wat je dagelijks nodig hebt… en nog veel meer. Van winkels tot scholen, van sportvelden tot speelplaatsen, zorgvoorzieningen en horecagelegenheden.

Scholen en kinderopvang

In het hart De Volgerlanden is een scholencluster met 4 verschillende basisscholen. Openbaar, katholiek, protestant en gereformeerd, aan jou de keuze. Heb je nog kleine kinderen of heb je behoefte aan dagopvang en naschoolse opvang? Dan is er Kinderopvang Ambacht. In het nabijgelegen Zwijndrecht zijn 2 middelbare scholen.

Sporten en spelen

De Volgerlanden lijkt gemaakt om te sporten en te spelen. Overal vind je speelplaatsen en voetbalveldjes. Ook zijn er 4 grote avontuurlijke speelplaatsen. En laten we vooral het prachtige Sophiapark niet uitvlakken! Zin om te voetballen, fitnessen, badmintonnen, volleyballen, basketballen of turnen? Ook dat kan bij één van de vele sportverenigingen in de nieuwe woonwijk.

Zorgvoorzieningen

De Volgerlanden heeft een eigen gezondheidscentrum. In Gezondheidscentrum De Volgerlanden zijn diverse disciplines samengebracht. Huisartsen, apotheek, fysiotherapie, manuele therapie, logopedie en haptonomie, allemaal onder één dak. Handig!

Winkelen en eten

Met winkelcentrum Hoog Ambacht in de wijk heb je alles bij de hand. Het winkelaanbod is gevarieerd en voorziet daarmee in de dagelijkse behoefte en net dat beetje meer. Je kunt hier namelijk ook prima terecht voor een lekker ijsje, een vers broodje of een gezellig diner bij de Griek.

Ontspannen in het Sophiapark

In het hart van De Volgerlanden ligt het Sophiapark. Hierdoor is het park altijd dicht bij jouw huis. Het park telt 6 hectare. Dat zijn ongeveer 12 voetbalvelden. Echt groot dus. In het golvende landschap is alle ruimte om te spelen, hard te lopen en lekker te ontspannen op een bankje. Door het park loopt een ecologische hoofdzone die verschillende natuurgebieden met elkaar verbindt.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?