Waar ligt de Volgerlanden

De Volgerlanden ligt ten zuiden van het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht. Om precies te zijn tussen de Sophiapolder en de Ambachtzoom, de Krommeweg en de Rietlaan. Met 10 minuten fiets je naar het gezellige, oude dorp. Daarbij ben je hiervandaan zo in Rotterdam, Breda of Dordrecht. En dan woon je ook nog bij een paar prachtige natuurgebieden in de buurt. Trek er lekker op uit!

Omringd door groen en water

Met het grote Sophiapark in het hart van De Volgerlanden en het charmante Perenlaantje hoef je eigenlijk de wijk niet uit. Maar als je je horizon wilt verbreden, kan dat. Heel dichtbij zelfs. Ga op ontdekkingstocht in de ongerepte Sophiapolder. Zin in een dagje strand en waterplezier? Met 10 minuten fiets je naar recreatiegebied Sandelingen Ambacht.

… en dicht bij de grote steden

Van het rustige, gezellige Hendrik-Ido-Ambacht naar bruisende steden waar je je eindeloos kunt vermaken op culinair, cultuur-, en winkelgebied. Met een kwartiertje zit je in Dordrecht. Rotterdam neemt je 5 minuten langer in beslag en voor een avondje Brabantse gezelligheid rijd je in 25 minuten naar Breda.

Auto, fiets, ov? De Volgerlanden Bereikbaar
Bekijk de wijk Waterhof Meer zien?