De Volgerlanden goed bereikbaar

De Volgerlanden is uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets én het openbaar vervoer. Door de centrale ligging ben je zo op de snelweg. De vele fiets- en wandelroutes in het nieuwbouwplan maken het extra uitnodigend om de auto te laten staan.

image alt

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is De Volgerlanden goed bereikbaar. De buslijnen 392 en 488 hebben een of meerdere haltes in de wijk, waardoor je zo in Dordrecht en Rotterdam bent. Met het treinstation in Zwijndrecht op bus- en fietsafstand van de wijk, ligt heel Nederland aan je voeten. Een derde manier van reizen is de waterbus. 

image alt

Op de fiets

Als je in De Volgerlanden woont, loop je naar school, wandel je zo het park in en pak je de fiets om boodschappen te doen. De Volgerlanden heeft immers een prachtig eigen winkelcentrum. Moet je even naar het dorp? Je bent er zo. Via de diverse fietsroutes bereik je snel en veilig het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht en de mooie natuurgebieden in de omgeving.

image alt

Met de auto

De nieuwbouwwijk ligt precies tussen de A15 en de A16. De toegangswegen naar de snelwegen zijn goed, waardoor je zo in Rotterdam, Dordrecht en Breda bent.

Welke wegen zijn in de buurt? Bekijk snel de ligging!
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen