Logo Logo

Nieuwbouw in Hendrik-Ido-Ambacht

Woon je in Hendrik-Ido-Ambacht, dan wil je er nooit meer weg. Het water, het vele groen en het rijke aanbod aan voorzieningen. En zoals het een dorp betaamt, bloeit het verenigingsleven. In het nieuwbouwwijk Waterhof in De Volgerlanden komt dit allemaal bij elkaar. Niet voor niets is het een van de populairste nieuwbouwwijken van Hendrik-Ido-Ambacht.

Omringd door groen en water
Rijk leven in Hendrik-Ido-Ambacht

Redenen om te wonen in Hendrik-Ido-Ambacht

Winkelen in het dorp

De Schoof is het grootste winkelcentrum van het dorp. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor een nieuwe outfit en een bos bloemen. En wil je meer? Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht is ook heel dichtbij.

Een avondje uit

Niet grootstedelijk, toch genoeg te doen om een avondje op datenight te gaan met je geliefde. Ga je een hapje eten of bezoek je liever het theater? Wellicht een combinatie van beide. Hoe dan ook, in je eigen dorp kun je je uitstekend vermaken. Er is een aantal goede restaurants waar je uit kunt kiezen en bij cultureel centrum Cascade staat altijd wel iets leuks op het programma.

Sporten in de buurt van je nieuwe huis

Menig sportief hart gaat sneller kloppen bij het zien van het rijke en gevarieerde sportaanbod in Hendrik-ido-Ambacht. Naast de veel voorkomende sporten zoals voetbal, atletiek, korfbal en tennis kun je hier ook aansluiten bij het wielercomité, een yogales volgen, aikidoles nemen of je de kunst van het schermen eigen maken.

Volop recreatiemogelijkheden

We laten je de waterrijke omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht graag zelf verkennen. Op de racefiets, wandelend met de hond of wellicht met skeelers ondergebonden. Maar als we wat suggesties mogen doen, ga dan vooral naar Sandelingen Ambacht of de nabijgelegen Biesbosch en het Kralingse bos.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?