Logo Logo

We hebben weer een mooie dronefilm binnen! De contouren van Watervogels zijn steeds beter te zien. Veel kopers van een woning in Waterhof hebben ondertussen hun sleutel al gekregen.

Lees verder

Ten oosten van de Vrouwgelenweg gaan in het voorjaar van 2019 nieuwe woningen in verkoop. Hier komen vier wijkjes in een dorpse stijl met elk een eigen karakter.

Lees verder

De wijk Watervogels begint ‘smoel’ te krijgen. Op de blokken 1, 2 en 5 gelegen aan de Aalscholver liggen de kappen op de huizen en worden nu in de woningen de trappen en binnenwanden geplaatst.

Lees verder

Een bestaande woning kopen, of toch nieuwbouw? Welke wijk past bij ons? En welke opties hebben de nieuwe woningen in De Volgerlanden eigenlijk? Met dit soort vragen kun je terecht bij Van Spronsen makelaars.

Lees verder

In Waterhof hebben de eerste bewoners de sleutel van hun nieuwe huis gekregen. Zij zijn begonnen hier hun eigen stek van te maken.

Lees verder

Dinsdag 2 oktober organiseert Rabobank Drechtsteden in het Energiehuis het #Duurzaam wonen & (ver)bouwen event. Hier kun je je laten inspireren door gastspreker Reinier van den Berg.

Lees verder

Voor wie ook graag in Volgerlanden Oost wil wonen is er goed nieuws: in de eerste helft van 2019 gaan hier weer nieuwe huizen in verkoop.

Lees verder

Vorige week zijn in deze wijk de laatste betonvloeren gestort. Voor de bouwvak worden alle kappen geplaatst en is Waterhof dus waterdicht.

Lees verder

Donderdag 12 juli van 13.30 uur tot 15.00 uur is er weer een kijkdag in Waterhof!

Lees verder

We hebben weer een mooie dronefilm binnen! Je kunt de contouren van Watervogels al steeds beter zien en van de woningen in Waterhof kun je echt al gaan zien hoe mooi het uiteindelijk gaat worden.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?