Ruimte en rust in De Ambachtse Erven

In ontwikkeling

Wonen in De Ambachtse Erven

Je fietst het woonerf op en direct voel je jezelf ontspannen. Je ademt de frisse lucht in en zwaait even naar de kids die spelen op straat. Dit is precies wat de Ambachtse Erven zo bijzonder maakt; het is een unieke combinatie van ruimtelijk én knus. Hendrik-Ido-Ambacht en de grotere steden zijn binnen handbereik. En toch, hier waan jij je als het ware op een boerenerf. Deze plek ademt ruimte en rust. Deze plek voelt als thuis.

Diverse woningen, allen in Ambachtse stijl

De 47 woningen in De Ambachtse Erven zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de boerse landschappen en architectuur. De woningen zijn gelegen aan ruim opgezette woonerfjes. De combinatie van de ligging, inrichting en bouwstijl maken dat jij je op een boerenerf waant. De diverse rijwoningen, 2 onder 1 kap én vrijstaande woningen gaan voor de zomer van 2023 in verkoop! Welk type woning past het beste bij jou?

image alt

In De Ambachtse Erven spelen kinderen op straat

Om het heerlijke gevoel van dorps wonen te waarborgen, is niet alleen gekozen voor een ruimtelijk inrichting maar ook nagedacht over de rust. Er komt alleen bestemmingsverkeer, waardoor de kinderen veilig op straat spelen. Bij diverse woningen kun je parkeren op eigen terrein. Voor de rijwoningen worden parkeerschuren gerealiseerd. Zo staan de auto’s altijd uit het zicht en ogen de woonerfjes groen en kalm.

image alt

Klaar voor de toekomst

De nieuwbouwhuizen in De Ambachtse Erven worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Ook worden de woningen voorzien van een Groenverklaring. De groenverklaring levert bij diverse hypotheekverstrekkers extra korting op. Bij een woning die energieneutraal is, kun je in veel gevallen extra leencapaciteit krijgen. Vraag jouw hypotheekadviseur naar de voorwaarden. Zo ben je klaar voor de toekomst!

image alt

De Erfjes; het 3e dorpje in Volgerlanden-Oost

Volgerlanden-Oost is opgedeeld in 4 verschillende ‘dorpjes’. De Laantjes, De Straatjes, De Erfjes en De Hofjes ontlenen hun karakter aan de straat of het gebied waar ze aan liggen. De Ambachtse Erven is onderdeel van het 3e dorpje in Volgerlanden-Oost: De Erfjes. Inderdaad, een ‘erf’ verwijst naar het gebied rondom een boerderij. Zeer toepasselijk dus voor de stijl van De Ambachtse Erven.

Wanneer start de verkoop? Planning Ambachtse Erven
Wil je wonen in De Ambachtse Erven? Bekijk het aanbod