“Wij zijn bij met de extra ruimte”

19 december '18

Benny Visser en zijn gezin woonden al in De Volgerlanden en wilden hier graag blijven, ook omdat de kinderen (8 en 5 jaar) hier naar school gaan, vriendjes hebben en sporten. Maar het oude huis werd wat krap met z’n vieren. Eind november zijn ze verhuisd naar een grote eengezinswoning in Waterhof. 

Standaard woning al zeer groot

“Het bevalt ons hier prima, alles is lekker nieuw en vooral met de extra ruimte zijn we blij”, zegt Benny. Standaard was het huis al meer dan 120 vierkante meter. Dankzij een uitbouw op de begane grond én de eerste verdieping zijn de woonkamer en de twee achterslaapkamers extra groot. “Bij de oplevering was de keuken al geplaatst, de rest van het huis is casco opgeleverd. Op wat kleine punten na, is ons huis binnen klaar. De voor- en achtertuin gaan we komend voorjaar aanpakken.” 

Ook de kids zijn enthousiast

En hoe vonden de kinderen het om te verhuizen? “Zij zagen er eerst tegenop omdat ze bij hun vriendjes in de buurt wilden blijven wonen. Gelukkig zijn zij inmiddels bijgedraaid. De kinderen blijven hun vriendjes gewoon zien en maken nieuwe vrienden in de buurt. Nog een voordeel: ze wonen nu dichter bij school, de oudste mag nu ook alleen op de fiets naar school.”