Stand van zaken bouw De Volgerlanden

22 mei '18

Er wordt hard gewerkt in  De Volgerlanden. Deelplan Waterhof krijgt al steeds meer vorm en ook in deelplan Watervogels zijn de werkzaamheden in volle gang.

Watervogels gaat de komende maanden de hoogte in

In deze nieuwe wijk is inmiddels zo’n zeventig procent van het heiwerk uitgevoerd. Na de Pinksteren worden de eerste funderingsbalken gelegd en kan de bouw van de huizen écht gaan beginnen, te beginnen met de rijwoningen. Voor de bouwvak zul je hier al de begane grond- en verdiepingsvloeren zien liggen! Vanaf september worden de kappen op de huizen geplaatst. De verwachting is dat de eerste huizen in Watervogels vanaf begin volgend jaar worden opgeleverd. Dat is natuurlijk mede afhankelijk van het weer en de aanleg van nutsvoorzieningen, zoals elektra en riolering.

Waterhof: hoogste punten worden gevierd

In Waterhof zie je momenteel grote verschillen. In fase 7-1 gaan over twee á drie weken de steigers weg en worden na de bouwvak de eerste huizen al opgeleverd! De kopers van een huis in de fases 7-4, 7-5 en 7-6 moeten iets meer geduld hebben: hier moeten de kappen nog geplaatst worden. De verwachting is dat de laatste fase (7-6) eind van dit jaar/begin volgend jaar kan worden opgeleverd, mede afhankelijk van het weer en de aanleg van nutsvoorzieningen.

Bedankt!

De werklieden op de bouwplaats werden de afgelopen maanden af en toe door kopers verrast met een kratje bier wanneer het hoogste punt van hun huis was bereikt. Bedankt daarvoor! Enne… niet te vaak doen hoor…

De Volgerlanden van bovenaf Bekijk hier de drone film
Neem contact op! Vragen?