Nieuwe website voor nieuwbouwaanbod in De Volgerlanden

25 januari '16

Met de buurten Waterhof, Laan van Welhorst en Drechtgaarde is BPD een van de beeldbepalende ontwikkelaars van het nieuwbouwplan De Volgerlanden. Om het huidig en toekomstig aanbod van nieuwbouwwoningen te bundelen, lanceert BPD de website www.nieuwbouw-devolgerlanden.nl.

Een nieuwbouwhuis staat niet op zich zelf. Huizen samen vormen een straat, straten vormen een buurt en buurtjes vormen een wijk. De wijken staan in een gebied. Je woont dan ook niet alleen in een huis, je leeft in een omgeving. Daar sport je, doe je boodschappen en spelen je kinderen op straat. Daarom biedt de website meer dan voorheen informatie over de wijk en het gebied.

Sfeer en aanbod De Volgerlanden

De nieuwe site is volledig geschikt voor telefoons, tablets en overige computers. De site straalt de sfeer uit die De Volgerlanden uniek maakt. Groen, waterrijk en kindvriendelijk. Een wijk die al volwassen is, met voorzieningen waar menig gemeente jaloers op is.

Centraal staat het aanbod van onze laatste wijk in De Volgerlanden-West: Waterhof. Met het nieuwste aanbod van 35 woningen in fase 4b een succesvol wijkje, aan de rand van het Sophiapark.

Inschrijven op woningen, de wijk of het gebied

Je kunt je inschrijven op een van de woningen, dan ontvang je alle informatie over de ontwikkelingen van de huizen en de straat waarin deze komen te staan. Ook ben je als eerste op de hoogte van de verkoop van de woningen.

Ook kan je je inschrijven op de wijk Waterhof. Dan ontvang je informatie over de ontwikkelingen van de wijk. Of je schrijft je in op het plan De Volgerlanden. Dan ontvang je informatie over De Volgerlanden en onze toekomstige ontwikkelingen in het hele gebied.

Opmerkingen?

Bij een nieuwe site kan er altijd iets beter. Graag horen we jouw opmerkingen, positief of negatief. Mail ze ons, of plaats een bericht op onze facebookpage!

Hoe denkt BPD over De Volgerlanden Lees onze visie
Alles over Waterhof Sfeer en aanbod van populaire wijk