Koop je huis in De Volgerlanden volledig online!

26 april '16

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwe huis volledig online kan kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort, in het nieuwbouwproject Waterhof fase 5a in De Volgerlanden!

Dit project is een nieuwe pilotproject voor gebiedsontwikkelaar BPD. Iedereen die geïnteresseerd is in Waterhof kan zich opgeven om aan deze pilot mee te doen. Je krijgt dan toegang tot een persoonlijke 'mijn omgeving'. 

Daarin ontvang je belangrijke berichten over het project, kan je je voorkeuren opgeven bij de verkoop en uiteindelijk met een aantal klikken jouw eigen droomhuis kopen. Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact met ons op te nemen, zowel digitaal als fysiek. 

Woningtype Watermunt keert terug in het aanbod

Testen en feedback

Kort geleden heeft BPD in een eerdere pilot in Vianen de 1e 3 huizen volledig online verkocht. Met de reacties van de deelnemers van die pilot hebben wij verschillende verbeteringen doorgevoerd. En die willen we graag met de geïnteresseerden van Waterhof doortesten. Je kan dus niet alleen online je woning kopen, maar met ons het platform verder verbeteren.

Ook meedoen? Schrijf je op de woningen!

Binnenkort ontvangen de belangstellenden voor Waterhof een email met een uitnodiging voor de pilot. Nu al interesse in een van de woningen van Waterhof fase 5a? Schijf je dan nu al in op een van de bekende types: Lotus, Valeriaan of Watermunt. Dan ontvang ook jij zeker de pilot-uitnodiging!

Artikel op bpd.nl Eerste woning online verkocht
Schrijf je in! Aanbod woningen fase 5a