De Ambachtse Erven: goed bereikbaar!

De Volgerlanden is goed bereikbaar met het ov. Zo hebben buslijnen 392 en 488 één of meerdere haltes in de wijk, wat voor een zeer goede verbinding met Rotterdam en Dordrecht zorgt. Het treinstation in Zwijndrecht is prima te bereiken met de bus of op de fiets. En ja, zelfs de waterbus is een optie! Met de lijnen 20 en 201 kun je jezelf vanaf halte Noordeinde over het water richting Rotterdam, Dordrecht en de tussengelegen plaatsen vervoeren.

Met de auto

De Ambachtse Erven heeft een ideale ligging in de Volgerlanden, te Hendrik-Ido-Ambacht. De snelle verbinding met zowel de A15 als de A16 maken dat je in een mum van tijd in Rotterdam of Dordrecht bent.

Op de fiets

Als je in De Volgerlanden woont, loop je naar school, wandel je zo het park in en pak je de fiets om boodschappen te doen. De Volgerlanden heeft immers een prachtig eigen winkelcentrum. Moet je even naar het dorp? Je bent er zo. Via de diverse fietsroutes bereik je snel en veilig het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht en de mooie natuurgebieden in de omgeving.

Wat is er in de buurt te doen? Voorzieningen Ambachtse Erven
Hoe wil je wonen in De Ambachtse Erven? Bekijk de woningen