Opgeleverd

Verkoop Het Oude Ambacht gestart!

14 juli '21

Het is zover: de verkoop van Het Oude Ambacht is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot 27 juli 15.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door!

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Het Oude Ambacht, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Ook kun je gemakkelijk via je wensenlijstje in je persoonlijke account je voorkeuren doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot dinsdag 27 juli 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Woensdag 28 juli vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. 

image alt

Download je brochure

Wil je graag een brochure hebben van jouw favoriete bouwnummer(s)? Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar de woningtypes

Vragen?

Vanwege de huidige maatregelen rondom het corona-virus is het helaas niet mogelijk om een informatieavond te organiseren. Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met Van Spronsen Makelaars (078-68 12 566) of met BPD (088-712 28 16).