Jouw nieuwe keuken en badkamer

26 juli '21

Het fijne aan een nieuwbouwwoning is dat je deze helemaal kunt inrichten naar jouw smaak zonder dat je eerst het oude moet slopen. Hoe ziet jouw droomkeuken en -badkamer eruit? In de koopsom van de woningen in Het Oude Ambacht is een keuken, tegelwerk en sanitair inbegrepen. De vaste leveranciers van aannemer Adriaan van Erk hebben een voorstel gedaan en nodigen je graag uit in hun showroom.

image alt

De keuken

De keuken is een belangrijke plek in jouw nieuwe woning. Doordat de ruimte naadloos overloopt in de woonkamer is het wel zo prettig als deze ook volledig aansluit bij jouw smaak. Keuken Vision in Dordrecht is de keukenleverancier. Zij hebben een uitgebreide collectie aan fronten, handgrepen, kranen en werkbladen. Standaard zijn er 5 apparaten inbegrepen: Een inductiekookplaat, afzuigkap, oven met magnetronfunctie, vaatwasser en een koelkast. De keukenbrochure van jouw favoriete bouwnummer(s) vind je onder de downloads van het betreffende bouwnummer. Heb je liever andere apparaten, frontjes of een kokendwaterkraan? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken volledig naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. Keuken Vision laat graag de mogelijkheden zien in hun showroom.

image alt

De badkamer en toilet

Begin de dag goed met een luxe afgewerkte badkamer. De toiletruimte en badkamer worden standaard voorzien van tegelwerk conform de Technische Omschrijving. Wil je liever iets anders? Geen probleem, Lingen Keramiek uit Capelle aan den IJssel heeft een ruim assortiment aan tegels in de showroom staan. Zij adviseren je graag bij het maken van een keuze. Ga je voor het standaard sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Hansgrohe of toch liever voor een ander model? Voor wijzigingen in het standaard sanitair kan je terecht bij Van Munster & Zn. in Zwijndrecht.

NB: Aan het afwijken van de standaard kunnen meerkosten verbonden zijn. De leverancier stelt je hiervan op de hoogte.    

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod