Watervogels
Logo Logo

Watervogels: een wijk voor groot en klein

Watervogels is een wijk die kleine en grote mensen geborgenheid geeft. De wijk wordt begrensd door veel groen en water. In het Sophiapark en op straat kun je veilig spelen. Maar ook dichter bij huis in de wijk, komen 2 kleine speelvoorzieningen. De huizen staan op brede percelen en bieden voldoende ruimte om je terug te trekken.

Maar je wordt hier ook herkend door de buurtbewoners, kinderen spelen samen en ouders houden voor elkaar een oogje in het zeil. Wil je er even uit; je bent zo in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht of de snelweg op.

Nieuwbouw: graag

Een nieuwbouwhuis heeft heel veel voordelen: je deelt het in zoals jullie zelf willen, jullie kiezen zelf het sanitair en de keuken en je hebt er voorlopig geen onderhoud aan. Bovendien zijn nieuwbouwhuizen energiezuinig en dat scheelt in de portemonnee. Ook fijn: Als je hier komt wonen zijn de straten en stoepen klaar en zijn er twee speelplaatsjes voor de kleintjes. Of je pakt je bal en gaat in het Sophiapark voetballen. Naar verwachting is de wijk De Volgerlanden over 7 jaar helemaal klaar.

Openbare ruimte

De gemeente is trots op De Volgerlanden. Daarom legt zij met grote zorg de openbare ruimte aan in onder andere Watervogels. Denk aan straten en paden die jouw woning goed bereikbaar maken, uiteraard met voldoende parkeerplaatsen voor jou en jouw gasten. En aan water en groen die de geborgenheid van deelplan Watervogels versterken.

Altijd een parkeerplaats

Jonge gezinnen hebben vaak 2 auto’s en ook opa en oma of vrienden komen regelmatig langs. Voor zowel jullie als jullie gasten is dicht bij huis voldoende plek om te parkeren. De vrijstaande woning en 2 onder 1 kapwoningen hebben op eigen terrein ruimte voor 2 auto’s. Voor de andere huizen is genoeg plaats in de parkeervakken op straat.

Afval ondergronds

Je afval gaat in ondergrondse containers, dus er staan geen lelijke afvalbakken op de stoep.

Winkels, sport en het park dichtbij

Ben je een boodschap vergeten, moet je je kinderen brengen en halen naar de sportclub, school of kinderopvang? Geen probleem, het is allemaal in de buurt. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?