Watervogels
Logo Logo

Dinsdag 2 oktober organiseert Rabobank Drechtsteden in het Energiehuis het #Duurzaam wonen & (ver)bouwen event. Hier kun je je laten inspireren door gastspreker Reinier van den Berg.

Lees verder

De bouw in de wijk Watervogels ligt mooi op schema. In alle huizen zijn de funderingen, rioleringsbuizen en begane-grondvloeren gelegd.

Lees verder

Op het nippertje wisten Gerben Kuijten en zijn vrouw Stefanie een huis in de wijk Waterhof in De Volgerlanden-West te bemachtigen. “We waren de allerlaatsten”, vertelt Gerben. “Hartstikke fijn, maar het betekende wel dat we in heel korte tijd alles moesten regelen.

Lees verder

Het was dinsdagmiddag gezellig druk op de bouwplaats van de Watervogels in Volgerlanden Oost. We vierden toen de start van de bouw van de 51 energiezuinige woningen. Een van de kopers had de eer om de ´officiële handeling´ te verrichten. Daarna kregen alle toekomstige bewoners de gelegenheid om hun nieuwe buren te ontmoeten tijdens een gezellige borrel.

Lees verder

Een nieuwbouwhuis kopen betekent keuzes maken. Heel veel keuzes maken. Van zonnepanelen en een nieuwe keuken tot het verplaatsen van wanden en stopcontacten. Beslissingen die bovendien invloed hebben op je portemonnee en de (toekomstige) functionaliteit van je huis. Gelukkig is er iemand die je inzicht geeft én het overzicht voor je bewaart: de wooncoach van Van Wijnen, verantwoordelijk voor de woningbouw in Waterhof en Watervogels.

Lees verder

BPD Ontwikkeling en projectbureau De Volgerlanden werken momenteel aan het stedenbouwkundig plan voor het resterende gebied van Volgerlanden-Oost.

Lees verder

Begin november vorig jaar hebben alle kopers tijdens een feestelijke bijeenkomst in Cultureel Centrum Cascade gezamenlijk de koop- en aannemingsovereenkomst voor hun nieuwe huis ondertekend. De omgevingsvergunning voor de bouw is medio november verleend en de kopers zijn inmiddels eigenaar van hun kavel. De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang. Zowel de kopers als de aannemer zijn er druk mee.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Watervogels in De Volgerlanden. De gemeente heeft de omgevingsvergunning verleend. Mochten er geen bezwaren komen dan is deze eind van dit jaar onherroepelijk. Ook zijn de adressen bekend gemaakt!

Lees verder

Donderdagavond 2 november ontvingen BPD Ontwikkeling, Van Wijnen en Van Spronsen Makelaars de kopers van 43 van de 51 bouwnummers van het nieuwbouwproject Watervogels in Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens een feestelijke avond in Cultureel Centrum Cascade ondertekenden deze kopers tegelijkertijd de koopovereenkomst.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Watervogels is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?