Watervogels
Logo Logo

Mijnhuis: koop je woning woonklaar

Het klinkt als een droom: meteen je huis betrekken zonder een lange klusperiode. Goed nieuws, want dit kan met Mijnhuis voor de woningen Waterhoen en Meerkoet in de wijk Watervogels in De Volgerlanden. Je kiest uit 3 verschillende interieursferen, elk met een eigen prijskaartje.

Wat kun je verwachten?

Met Mijnhuis verhuis je zorgeloos. Voor die tijd is namelijk alles al geregeld! Je doorloopt een overzichtelijk traject waarin al meteen duidelijk wordt wat jouw afwerkingspakket kost. Deze prijzen zijn afhankelijk van de grootte van je woning en het type.

Het pakket dat je online samenstelt, bekijk je daarna nog eens in het echt in de showroom. Daar maak je je keuzes definitief. Als aanvullend contract wordt je pakket aan het koopcontract van je huis toegevoegd. Daarna gaan ze aan de slag met jouw droomhuis en hoef jij alleen nog te verhuizen. Makkelijk toch?

Keuze uit 5 interieurstijlen

Het aanbod aan verschillende interieurstijlen maakt Mijnhuis extra aantrekkelijk. Naast dat het werk uit handen genomen wordt, kun je qua afwerking ook topkwaliteit verwachten, afgestemd op je smaak en portemonnee. Van elegant tot stoer of juist rustig. Er zit zeker een stijl tussen die jou zal aanspreken.

Vervolgens kun je binnen de gekozen stijl weer allerlei keuzes maken. Denk aan de verf op de muren, type vloer, kranen in de keuken of badkamer.

Zo werkt het

Wil je ook aan de slag met Mijnhuis? In een paar stappen regel je dit snel en makkelijk

Stap 1: keuze maken

Ga naar mijnhuis.org en kies de interieursfeer die bij jou past met een afwerkingsniveau naar keuze. Doorloop alle opties binnen de interieurstijl en maak jouw keuzes. Sla je pakket op en ontvang een PDF met je keuzes in de mail.

Stap 2: bevestigen

Maak een afspraak in de showroom met de kopersadviseur. Hier kun je alle materialen in het echt zien en voelen. Samen doorlopen jullie de keuzes en stemmen jullie het afwerkingspakket definitief af. Je krijgt een Moodbox mee naar huis met alle materialen, zodat je deze nog eens kunt bekijken.

 

Stap 3: aanvullend contract

Nadat je het pakket definitief hebt gemaakt wordt er een aanvullend contract opgesteld die toegevoegd wordt aan het koopcontract van je huis. Zo kun je de afwerkingskosten ook meenemen in je hypotheek!

 

Stap 4: uitvoering

Ze gaan hard aan de slag om jouw droomhuis te realiseren. Eerst natuurlijk met de bouw, maar daarna wordt er gezorgd voor een perfecte afwerking. Zo kun je straks meteen je huis betrekken zonder zorgen, heerlijk toch?!

Voordelen op een rij

Als het goed is heb je nu een duidelijk beeld van Mijnhuis. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

1. Direct duidelijk wat het kost
2. Neem de kosten makkelijk mee in je hypotheek
3. Een stijl voor elke portemonnee
4. Topkwaliteit die bij iedere smaak past
5. Verhuizen zonder zorgen

Wil je meer informatie? Kijk dan op mijnhuis.org.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?