Waterhof
Logo Logo

Waterhof: superplek voor kinderen

Een wijk waar kinderen stoeprand spelen, de buurtbarbecue een jaarlijks evenement is en waar vader en zoon een hengeltje werpen vanaf een brug. Waterhof in De Volgerlanden is zo'n wijk.

Op loopafstand kom je bij de centrale voorzieningen van het gebied. Het grote winkelcentrum, de sportschool en het Sophiapark. Je bent er zo!

Parkeren in Waterhof

In alle straten zijn automobilisten te gast. In de vele hofjes die Waterhof kent, komt dan ook alleen verkeer die ook daar wezen moet. Fietsers, voetgangers en spelende kinderen hebben daardoor alle ruimte. Ideaal en veilig voor gezinnen met jonge kinderen.

Bij jonge gezinnen staan regelmatig 2 auto's voor de deur. Ook komen vrienden en familie vaak langs. Het aantal parkeerplaatsen, bij huis en op straat, is dan ook realistisch. Als het aantal plekken toch krap blijkt, is er ruimte voor wat extra plaatsen.

Geen kliko's op straat

Bij een fijne woonwijk horen geen walmende grijze kliko's voor de deur tijdens vuilophaaldagen. Daarom heeft Waterhof ondergrondse vuilcontainers, om de hoek van je nieuwe huis.

Huisdier vriendelijk

Om te voorkomen dat de trapveldjes in de wijk vervuild raken, kent De Volgerlanden speciale uitlaatgebieden waar honden los mogen lopen. Vanuit Waterhof is zo'n gebied op enkele minuten lopen.

Winkels, sport en park dichtbij

Waterhof ligt centraal in De Volgerlanden. Daardoor zijn alle voorzieningen in het gebied op loopafstand. Of je nu een paar boodschapjes moet halen, gaat sporten of de voetballen in het park, alles is op loopafstand. Op slechts 2 straten afstand kunnen de allerkleinsten terecht op de kinderopvang en BSO of bij een van de vele gastouders in de buurt.

>> tip: bekijk alle voorzieningen op de kaart hieronder

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?