Waterhof
Logo Logo

Vorige week zijn in deze wijk de laatste betonvloeren gestort. Voor de bouwvak worden alle kappen geplaatst en is Waterhof dus waterdicht.

Lees verder

Mark Tricarico en zijn vriendin Deborah Berkhout hebben geen moment getwijfeld over een nieuwbouwhuis in Volgerlanden Oost. Hier willen zij wonen, in een huis dat straks helemaal naar eigen smaak is ingedeeld. Vanaf eind dit jaar/begin volgend jaar is het eindelijk zover, zo’n twee jaar nadat zij werden ingeloot. “Je gaat bijna smachten naar je nieuwe huis”, lacht Mark. Tot die tijd nemen ze dus vaak een kijkje op de bouw en beleven al de nodige voorpret met de toekomstige buren.

Lees verder

De bouw van Waterhof fase 7 is verdeeld in zes delen. Bij de eerste woningen staat het casco en liggen de kappen er al op; bij de laatste woningen liggen inmiddels de fundering en begane grond.

Lees verder

Donderdag 2 november was het feest op de bouwplaats van Waterhof in De Volgerlanden. De bouw van de allerlaatste 56 woningen in Waterhof ging officieel van start!

Lees verder

De verkoop van de nieuwbouwwoningen in Waterhof fase 7 is zo goed gegaan dat we starten met de bouw! Dinsdag 27 juni ontvangen de kopers van Waterhof fase 7 de ‘Hoera’-brief in hun brievenbus. Wij verwachten dat Van Wijnen Dordrecht medio september 2017 begint met de bouwwerkzaamheden.

Lees verder

Wat gaat dat al weer snel zeg. Je kunt nu al steeds beter zien hoe mooi de woningen in fase 4 gaan worden. Nog maar even en de kopers krijgen hun sleutels. Even klussen en dan heerlijk genieten van je nieuwe comfortabele huis.

Lees verder

Gisterenochtend vond op de zonovergoten bouwplaats aan de Elzengaarde de officiële handeling plaats voor de 10 MorgenWonen woningen in Waterhof fase 6.

Lees verder

Ben jij een van de toekomstige bewoners van fase 7 van Waterhof in De Volgerlanden? Tag jezelf dan op de kavelkaart en kom er zo achter wie jouw nieuwe buren gaan worden!

Lees verder

Gisteren was het gezellig druk op de bouwplaats van Waterhof in de Volgerlanden. Samen met de kopers en andere betrokkenen vierden ontwikkelaar BPD en bouwer Van Wijnen Dordrecht dat de bouw van de 46 woningen in fase 5 is gestart.

Lees verder

Wat een mooie gevels! En kijk, zo groot wordt de tuin dus écht! Ow, kun je ook niet wachten tot je de sleutels krijgt? Wij zijn net zo enthousiast en volgen de bouw op de voet... Kijk mee naar hoe ver de woningen uit fase 4 al gevorderd zijn.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?