Bereikbaarheid Het Oude Ambacht

Het Oude Ambacht is een onderdeel van De Straatjes. De Straatjes heeft een ideale ligging in De Volgerlanden te Hendrik-Ido-Ambacht, namelijk om de hoek van de Jacobuslaan. Terwijl je thuis van de prachtige omgeving geniet, vind je alle voorzieningen en de bushalte op fiets- en loopafstand. En de verbinding van de Ringdijk met de A15 en A16 maken een autoritje naar Rotterdam of Dordrecht erg gemakkelijk. Ideaal dus!

Openbaar vervoer

De Volgerlanden is goed bereikbaar met het ov. Zo hebben buslijnen 392 en 488 één of meerdere haltes in de wijk, waarmee je binnen een mum van tijd naar Dordrecht of Rotterdam rijdt. Het treinstation in Zwijndrecht is prima te bereiken per bus of fiets. Of pak de waterbus. Met de lijnen 20 en 201 kun je jezelf vanaf halte Noordeinde over het water richting Rotterdam, Dordrecht en tussengelegen plaatsen vervoeren.

Op de fiets

Woon je in De Volgerlanden, dan stap je op de fiets voor een boodschap, lopen de kids naar school en wandel je zo het park in. Via de diverse fietsroutes die de omgeving rijk is, bereik je snel en veilig het winkelcentrum Hoogambacht en de mooie natuurgebieden. Moet je toch naar het dorp? Ook dat is zo gepiept.

Wat is er te doen? De voorzieningen
Welk huis kies je? Woningaanbod