Waterhof
Logo Logo

Meer weten?

Wil je meer weten over Waterhof in De Volgerlanden en wil je direct antwoord? Bel of chat met ons. Wij zijn op werkdagen tussen 9 en 21 uur beschikbaar, op zaterdag tussen 9 en 17 en zondag tussen 12 en 17 uur.

Op de hoogte blijven over de wijk Waterhof? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en mis niets!

088 - 71 22 816

Veel gestelde vragen

Wanneer gaat wat in de verkoop?

Op dit moment zijn de 10 MorgenWoningen van fase 6a in verkoop. Er zijn nog enkele woningen uit voorgaande fases beschikbaar. Kijk voor een compleet overzicht van wat nu te koop is op de woningenpagina.

Wat is een Morgen Woning?

In de maatschappij van vandaag draait het om de vragen van morgen. Ook als het om wonen gaat. We willen milieubewust leven, werken en recreëren in een duurzaam huis waar nieuwe technologieën bijdragen aan maximaal comfort en minimale kosten. Daarom starten we na de zomer de verkoop van 10 kwalitatief hoogwaardige herenhuizen. Herenhuizen van nu die klaar zijn voor de wereld van morgen. 'Vandaag' komt je woning kant-en-klaar inclusief aankleding van de fabriek en morgen kun je er 'wonen'.

Komen er ook appartementen?

Nee, er komen geen appartementen in dit plan. 

Komen er huurwoningen?

Ja, er komen ook huurwoningen. Dit is het type Waterkers dat ook in fase 1 en 2 voorkomt. De bouw start binnenkort. De woningen komen beschikbaar in de vrije huursector.

De verhuurder is nog niet bekend. Zodra dit bekend is en de verhuur gaat starten, melden wij dit uiteraard op deze website.

Wie bouwt de woningen?

De huizen in fase 1 tot en met 3 worden gebouwd door aannemersbedrijf Batenburg BV uit Bergschenhoek. In fase 4a en 4b werken wij samen met Van Wijnen Dordrecht BV. Voor de overige fasen zijn nog geen aannemers bekend.

Hoe werkt de huisvuilinzameling?

In de wijk Waterhof vind je geen kliko's voor de deur. Al het huisvuil wordt verzameld in ondergrondse afvalcontainers. Deze staan niet pal voor de huizen, maar net om de hoek. Daardoor blijft het straatbeeld rustig en heb je hier geen overlast van.

Verkopende makelaars

BPD Ontwikkeling BV
Poortweg 2
2612 PA Delft
Tel.: 088 - 71 22 816

Van Spronsen Makelaars
De Schoof 8
3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
Tel.: 078 - 681 2566

Stel je vraag

Het formulier is succesvol ontvangen

Marnix Haanappel

Marnix Haanappel

Wil je direct een antwoord? Chat met ons!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?